Cautare

61582 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 23 08 2010" (4.02 secunde)
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
N-a fost revocat si nu a demisionat din motivele scandaloase pentru care, de altfel, ar trebui sa fie la inchisoare. ... 1.
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. ... Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... Desigur, din punct de vedere formal, actualul prim ministru nu este membru al PDL. ... Antena 3, pe locul 1 Emisiunea "Sinteza zilei" de marti seara s-a bucurat de o audienta-record.
El e scos din joc si i-a tradat pe toti cei care l-au sprijinit! ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
https://goo.gl/MRmp8c ? Cele mai noi stiri din showbiz: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
google-analytics.com